Τι γίνεται όταν έχουμε μπανιέρα ημικυκλική?

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι η καμπίνα μπάνιου είναι απαραίτητη στον χώρο μας. Πόσο σημαντικό είναι για μια νοικοκυρά να μην χάνει τον χρόνο της μαζεύοντας, καθημερινά  τα νερά κάθε φορά που ένα μέλος της οικογενείας, τελειώνει το μπάνιο του? Πόσο σημαντικό είναι για κάθε μέλος της οικογένειας να κάνει το μπάνιο του χωρίς να σκέφτεται μην πέσουν έξω τα νερά? Η καμπίνα μπάνιου έχει δώσει την λύση σε πολλές οικογένειες έχοντας κυρίαρχη θέση στον χώρο του μπάνιου, εφόσον έχει εξελιχτεί τόσο πολύ που πλέον είναι πολύ δύσκολο να μη βρούμε κάποια που να μας αρέσει ή να μην ταιριάζει στον χώρο μας.

Τι γίνεται όμως όταν έχουμε μπανιέρα ημικυκλική? Εκεί παρατηρούμε ότι ελάχιστες εταιρείες έχουν βγάλει για τα αντίστοιχα μοντέλα τους καμπίνα μπανιέρας .Συνήθως αγοράζουμε μια μπανιέρα ημικυκλική γιατί μας εντυπωσιάζει το μέγεθος της και όταν μετά από καιρό αποφασίζουμε ότι θέλουμε να βάλουμε καμπίνα, δεν βρίσκουμε.

Εδώ ερχόμαστε εμείς να σας δώσουμε την λύση. Κατασκευάζουμε καμπίνα για οποιονδήποτε τύπο μπανιέρας έχετε , οποιασδήποτε διάστασης και οποιασδήποτε φόρμας. Ερχόμαστε στον χώρο σας, παίρνουμε το πατρόν και στην πορεία το δίνουμε στην παράγωγη. Τα κρύσταλλα και τα προφίλ αλουμινίου κουρπάρονται σύμφωνα με την δική σας  μπανιέρα, έτσι κατά την τοποθέτηση έρχεται η καμπίνα και εφάπτεται ακριβώς.

Οι καμπίνες αυτές κατασκευάζονται από αλουμίνιο λευκό ή χρωμέ σε συνδυασμό με κρύσταλλο διάφανο ή σεριγραφία ριγέ πάχους 6 mm ασφαλείας, όπως επίσης και από ακρυλικό πινάκα για οποίον το επιθυμεί.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας να σας δώσουμε την λύση που αναζητάτε εδώ και καιρό!