ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Νιπτήρες

Στη ROBERTO TIRANTI σας παρέχουμε μοντέρνους νιπτήρες μπάνιου σε σχέδια, υλικά και τεχνοτροπίες προκειμένου να διακοσμήσετε το μπάνιο σας με είδη υγιεινής υψηλής αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας, πάντα σε ελκυστικές τιμές.
Όποιος κι αν είναι ο τύπος του νιπτήρα που θέλετε να επιλέξετε για το μπάνιο σας, σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογών για να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.
Οι νιπτήρες μπάνιου που θα βρείτε στη ROBERTO TIRANTI, συνδυάζουν την λειτουργικότητα- πρακτικότητα με το design και την κομψότητα. Οι νιπτήρες μπάνιου που σας προσφέρουμε έχουν δημιουργηθεί με τα πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς και για το λόγο αυτό σας εγγυόμαστε την ανθεκτικότητά τους στο χρόνο.

Λεκάνες

Στη ROBERTO TIRANTI θα βρείτε λεκάνες μπάνιου τουαλέτας στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Οι λεκάνες τουαλέτας μπορούν να αποτελέσουν ένα κομμάτι design στο μπάνιο σας. Μέσα στην μεγάλη μας ποικιλία θα βρείτε λεκάνες υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητα, την αντοχή & την αισθητική τους.
Λεκάνες πορσελάνινες ή inox, δαπέδου ή επίτοιχες, καλύμματα λεκανών. Με το καζανάκι πάνω τους (Χαμηλής πίεσης) ή στον τοίχο (Yψηλής πίεσης), απλές ή Back to wall (οι πλαϊνές πλευρές ακουμπάνε στον τοίχο). Θα βρείτε επίσης λεκάνες κρεμαστές και λεκάνες κρεμαστές με καζανάκι
Για τη ROBERTO TIRANTI οι λεκάνες μπάνιου δεν είναι απλά ένα είδος υγιεινής αλλά μια πρόταση υψηλής αισθητικής που θα δώσει το δικό της στίγμα στο χώρο σας και θα μετατρέψει το μπάνιο σας.

Μπανιέρες

Στη ROBERTO TIRANTI διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από μπανιέρες μπάνιου. Με την μεγάλη ποικιλία μας, μπορείτε να συνδυάσετε την μπανιέρα που ταιριάζει στον χώρο σας αλλά και στην αισθητική σας.
Οι μπανιέρες αποτελούν ένα βασικό στοιχείο τόσο της εικόνας του μπάνιου μας όσο και της λειτουργικότητά του. Είναι πολύ σημαντικό μετά από μια κουραστική ημέρα να χρησιμοποιήσουμε το μπάνιο μας για να μας ανανεώσει και να μας ξεκουράσει. Για το λόγο αυτό η επιλογή της μπανιέρας για το μπάνιο μας παίζει καθοριστικό για να επιτευχθεί αυτή η χαλάρωση.
Στη ROBERTO TIRANTI θα βρείτε μπανιέρες ευθύγραμμες και ασύμμετρες, μπανιέρες γωνιακές και στρογγυλές αλλά και μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης.

Ντουζιέρες

Στη ROBERTO TIRANTI μπορείτε να επιλέξετε ντουζιέρες μπάνιου, ανάμεσα από μια ποικιλία με χαρακτηριστικά όπως η άνεση αλλά και οι μοντέρνες γραμμές σε συνδυασμό πάντα με τις ελκυστικές μας τιμές.
Είναι γεγονός ότι οι ντουζιέρες μπάνιου, αποτελούν ιδανική επιλογή για πολλούς, αφού προκαλούν μια εξοικονόμηση χώρου στο μπάνιο. Σε περιπτώσεις μικρού μπάνιου καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας.
Οι ντουζιέρες μπάνιου που θα βρείτε στη ROBERTO TIRANTI έρχονται σε μια τεράστια ποικιλία, για να καλύψουν μέχρι και την πιο απαιτητική σας ανάγκη. Στη ROBERTO TIRANTI θα βρείτε ντουζιέρες διαφόρων υλικών & σχεδίων. Επιλέξτε ανάμεσα σε ντουζιέρες πορσελάνινες, ακρυλικές, ξύλινες, πέτρινες, ανοξείδωτες και συνθετικές. Όλες κατασκευασμένες με ασύγκριτη ποιότητα, για να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις του μπάνιου σας.

Υδρομασάζ

Ένα χαλαρωτικό και αναζωογονητικό λουτρό μπορεί να γίνει απολαυστικό εάν πραγματοποιηθεί σε ένα σύγχρονο σύστημα υδρομασάζ.
Η ROBERTO TIRANTI διαθέτει συστήματα υδρομασάζ κορυφαίας ποιότητας, με καλαίσθητο σχεδιασμό και απαλές καμπύλες που αγκαλιάζουν το σώμα. Επίσης στο κατάστημά μας, θα βρείτε μπανιέρες για spa και υδρομασάζ, διαφορετικών χωρητικοτήτων. Μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα από μπανιέρες υδρομασάζ, καμπίνες υδρομασάζ, Spa υδρομασάζ αλλά και καμπίνες εξωτερικού χώρου.

Μπαταρίες

Η ROBERTO TIRANTI διαθέτει μπαταρίες μπάνιου και βρύσες που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι, ικανοποιώντας στο απόλυτο το αισθητικό σας κριτήριο.
Οι μπαταρίες μπάνιου που θα βρείτε στο κατάστημά μας, χαρακτηρίζονται από μοναδικό design, ασύγκριτη αισθητική και φυσικά διακρίνονται για την ποιότητα με την οποία έχουν κατασκευαστεί. Οι μπαταρίες και οι βρύσες μπάνιου, θα σας χαρίσουν εγγυημένη αποτελεσματικότητα και θα δώσουν μια νότα πολυτέλειας στον χώρο σας.
Σας προσφέρουμε τον ιδανικό συνδυασμό κόστους και ποιότητας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μπαταρίες λουτρού, νιπτήρα, ντουζιέρας και μπιντέ, μπαταρίες εντοιχισμού ή επικαθήμενες, μπαταρίες φωτοκύτταρου ή αυτόματες, αλλά και τηλέφωνα ντους και σπιράλ μπάνιου.

Στήλες Ντούζ

Είναι εξαιρετικά σημαντική η χαλάρωση που σου προσφέρει ένα ζεστό ή κρύο ντουζ μετά από μια δύσκολη μέρα. Χαλάρωση και ηρεμία είναι αυτά που επιζητούμε οι περισσότεροι για να ξεφεύγουμε για λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Αδιαμφισβήτητα, η απόλαυση γίνεται μεγαλύτερη όταν το ίδιο μας το μπάνιο μας προδιαθέτει για μια τέτοια διαδικασία.
Στη ROBERTO TIRANTI θα βρείτε στήλες ντους μοντέρνας τεχνοτροπίας, υψηλής ανθεκτικότητας και μοναδικής ποιότητας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από, στήλες ντους εξωτερικού χώρου, στήλες ντους με ή χωρίς μπαταρία, στήλες ντους υδρομασάζ, αλλά και βέργες ντουζ.

Αξεσουάρ Μπάνιου

Στη ROBERTO TIRANTI μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ μπάνιου, τα οποία προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές και ξεχωρίζουν τόσο λόγω της ποιότητας των υλικών κατασκευής τους όσο και της υψηλής αισθητικής τους.
Τα αξεσουάρ μπάνιου αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός μπάνιου και συνεισφέρουν τόσο στη λειτουργικότητά του όσο και στην αισθητική του αφού το μπάνιο αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου.
Η ROBERTO TIRANTI συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων και εισάγει στην αγορά πρωτότυπα και μοντέρνα αξεσουάρ μπάνιου. Δημιουργήστε το δικό σας σετ με αξεσουάρ μπάνιου επιλέγοντας κάποια από τις διαθέσιμες σειρές μας. Μεταξύ άλλων τα αξεσουάρ μας είναι, τα επιτοίχια, τα επικαθήμενα, , οι χειρολαβές, οι σπογγοθήκες, ραφιέρες και χαρτοδοχεία και φυσικά πετσετοκρεμάστρες.