ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

Προσαρμόζουμε όλες τις καμπίνες στα μέτρα σας

Η εταιρεία Roberto Tiranti προσαρμόζει όλες τις καμπίνες ντουζ και μπανιέρας στις διαστάσεις που εσείς θέλετε. Δώστε τέλος στα λειτουργικά προβλήματα του μπάνιου σας. Δίνουμε την λύση ακόμα και στους πιο δύσκολους χώρους, που πιστεύατε ότι δεν μπορεί να μπει καμπίνα.

Όλες οι καμπίνες μπάνιου είναι κατασκευασμένες από κρύσταλλα ασφαλείας πάχους 8mm, τα οποία παραμένουν πάντα καθαρά, χάρις στην ειδική επίστρωση nanotecnology που διαθέτουν. Το νερό γλυστρά αφήνοντας πίσω του λείες, καθαρές επιφάνειες, χωρίς ενοχλητικά υπολείμματα αλάτων.
Επιπλέον, έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να είναι ακόμα πιο ανθεκτικά στην θραύση, συνδυάζοντας την ασφάλεια και αισθητική.

Προσαρμόζουμε τις καμπίνες μπάνιου σε περιπτώσεις δοντιών απ’ όπου περνάνε αποχετεύσεις, σε σοφίτες, σε πάγκους επίπλων που ενώνονται με την ντουζιέρα η την μπανιέρα σας, σε ημικυκλικές μπανιέρες, σε περιπτώσεις που θέλετε να δημιουργήσουμε έναν χώρο μέσα σε έναν άλλον, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου υπάρχει παράθυρο.


Κρυστάλλινες Καμπίνες Ντουζιέρας

Ανακαλύψτε σήμερα κιόλας την τεράστια ποικιλία μας σε κρυστάλλινες καμπίνες ντουζιέρας, εξ' ολοκλήρου ιταλικής προέλευσης! Η εταιρεία Roberto Tiranti εξειδικεύεται στην κατασκευή κρυστάλλινων ντουζιέρων πολυτελείας στις δικές σας διαστάσεις, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς χώρους.  

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τις κρυστάλλινες καμπίνες ντουζιέρας, προσφέροντάς σας την δυνατότητα να έχετε στο χώρο σας την κατασκευή που επιθυμείτε. Παρέχουμε μεγάλη δυνατότητα επιλογής υλικών και σχεδίων στις καμπίνες μπάνιου μας με επιπλέον επιλογή χρωματισμού των αλουμινίων, καθώς και μεγάλη γκάμα κρυστάλλων.

Τα κρύσταλλα μας είναι 8 mm ασφαλείας (tempered) τα οποία αν σπάσουν γίνονται ρυζάκι, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση τραυματισμού. Επιπλέον σημειώστε ότι τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούμε στις κατασκευές μας είναι 5mm,6mm και 8mm πάχος. Οι κατασκευές μας είναι βαρέος τύπου και συνοδεύονται όλες από εγγυήσεις. 


Γωνιακές Καμπίνες Μπάνιου

Η εταιρεία Roberto Tiranti σας παρουσιάζει τετράγωνες γωνιακές καμπίνες μπάνιου, εξ' ολοκλήρου ιταλικής προέλευσης για πολυτέλεια στις δικές σας διαστάσεις! Οι καμπίνες μας ενδείκνυνται και για τοποθέτηση απευθείας στο δάπεδο καθώς παρέχουν 100% στεγανοποίηση. Πλέον, όπως και να κάνετε μπάνιο, τα νερά δεν πρόκειται να βγουν έξω! 

Παρέχουμε ατελείωτη ποικιλία από γωνιακές καμπίνες ντουζιέρας, με συρόμενες πόρτες, αθόρυβο μηχανισμό, κρύσταλλα ασφαλείας (σαγρέ, διάφανα, αμμοβολή φθορίου και σχέδια αμμοβολής) 5mm ή ακρυλικό πίνακα. Τα κλεισίματα της καμπίνας είναι μαγνητικά για την καλύτερη δυνατή στεγανοποίηση της. Τα αλουμίνια είναι περασμένα με ηλεκτροστατικές βαφές για την μέγιστη αντοχή τους στο χρόνο. Οι βίδες συναρμολόγησης είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για να μην σκουριάζουν. Τα κρύσταλλα είναι ασφαλείας οπότε, σε περίπτωση που σπάσουν, γίνονται ρυζάκι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση τραυματισμού. 

Διατίθενται σε οποιαδήποτε διάσταση και σχέδιο εσείς επιθυμείτε, με μεγάλη γκάμα υλικών και κρυστάλλων. Έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε κατασκευές κατόπιν παραγγελίας ή με σχέδιο, καλώντας μας στον χώρο σας για να τα συζητήσουμε από κοντά.


Οβάλ & Ημικυκλικές Καμπίνες Μπάνιου

Διαθέτουμε αξιοσημείωτη γκάμα από καμπίνες μπάνιου οβάλ ημικυκλικές ιταλικής προέλευσης για άψογη πολυτέλεια σε χαμηλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για ευκολίες πληρωμών! Δίνουμε την πρέπουσα βαρύτητα στο πάχος του κρυστάλλου και στο υλικό του προφίλ. Όλες οι κατασκευές μας είναι βαρέος τύπου, με κρύσταλλα ασφαλείας και συνοδεύονται από  πολυετείς εγγυήσεις.

Αναλαμβάνουμε κατασκευές με ιδιαίτερο κύκλο που είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρεθεί καμπίνα που να ταιριάζει στην Ελληνική αγορά. Έχετε μικρή ντουζιέρα ? Σκέφτεστε ότι τα περάσματα σας θα είναι μικρά? Μόνο στην εταιρεία Roberto Tiranti, θα βρείτε τις λύσεις στις ερωτήσεις που σας βασανίζουν. Μην ψάχνετε άλλο γιατί, όταν η λειτουργικότητα συναντάει την φινέτσα, τότε το μπάνιο σας απογειώνεται… 


Πόρτες Ντουζιέρας

Η Roberto Tiranti σας παρουσιάζει μια εντυπωσιακή γκάμα από πόρτες ντουζιέρας, εξ' ολοκλήρου ιταλικής προέλευσης. Οι πόρτες μας σας αφήνουν ελεύθερο το μέγιστο δυνατό πέρασμα στην καμπίνα σας, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στον χώρο σας!

Δεν θέλετε πόρτα ντουζιέρας με μηχανισμούς, αλλά παρόλα αυτά έχετε μικρή κατασκευή και χρειάζεστε όλο το πέρασμα? Οι λύσεις μας είναι ιδανικές για το μπάνιο σας. Έχετε μικρό μπάνιο με περιορισμένα περάσματα? Θέλετε να έχετε την είσοδο της καμπίνας τελείως ελεύθερη? Δεν έχετε χώρο για πόρτα ανοιγόμενη προς τα έξω, αλλά λόγω μικρής ντουζιέρας δεν υπάρχει δυνατότητα να ανοίγει ούτε προς τα μέσα? Θέλετε όμως και 100% στεγανοποίηση… Ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς χώρους, έχουμε τη λύση! 

Διαθέτουμε κατασκευές ακόμα και για μπάνια στα οποία υπάρχει δεξιά/αριστερά έπιπλο ή λεκάνη. Πόρτες ντουζιέρας για χώρους που έχουν ανάγκη ανάλαφρης κατασκευής που να μην πνίγει το μπάνιο σας αλλά, αντίθετα, να το αναδεικνύει. Με ανοιγόμενες πόρτες μέσα – έξω, πτυσσόμενες ή σταθερές, βαρέως τύπου, κατασκευασμένες από αλουμίνιο, με μαγνητικό κλείσιμο, ηλεκτροστατικές βαφές αλουμινίων και βίδες συναρμολόγησης από ανοξείδωτο ατσάλι. 


Καμπίνες μπανιέρας

Η εταιρεία Roberto Tiranti σας παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα από καμπίνες μπανιέρας , εξ' ολοκλήρου ιταλικής προέλευσης, δίνοντας την δυνατότητα στον οποιαδήποτε να έχει στο χώρο του την κατασκευή που επιθυμεί. Οι κατασκευές μας είναι βαρέος τύπου και συνοδεύονται όλες από εγγυήσεις.

Θέλετε να προστατεύετε το μπάνιο σας από τα νερά, αλλά συγχρόνως δεν θέλετε να έχετε καμπίνα στην μέση να εμποδίζει? Η προτάσεις μας είναι ιδανικές, διότι όλη η κατασκευή μαζεύεται στην άκρη της μπανιέρας χωρίς να ενοχλεί στην καθημερινότητα σας. Κατάλληλες και για χώρους με τυχόν εμπόδια δεξιά ή αριστερά (έπιπλο, λεκάνη).

Παρέχουν 100% στεγανοποίηση. Έχετε μπανιέρα αλλά δεν θέλετε να βάλετε καμπίνα για να είναι ο χώρος σας ελεύθερος? Θέλετε όμως να προστατεύσετε το έπιπλο του μπάνιου σας με κάτι ανάλαφρο? Διαθέτουμε και δίπτυχο μπανιέρας καμπίνα με ένα κομμάτι σταθερό και μια πόρτα ανοιγόμενη μέσα – έξω.


Ξύλινα Δάπεδα

Η Roberto Tiranti σας παρουσιάζει μια γκάμα από ξύλινα δάπεδα μπάνιου, ιταλικής προέλευσης. Επιλέξτε ένα ξύλινο δάπεδο για τη ντουζιέρα σας και κάντε τη διαφορά με ένα αποτέλεσμα που δημιουργεί μοναδική αίσθηση στον χώρο.

Δημιουργήστε αποκλειστικούς χώρους με ξύλινα αντιολισθητικά δάπεδα μπάνιου, κατασκευασμένα με μασίφ εμποτισμένο ξύλο κατά της διάβρωσης και βίδες από ανοξείδωτο ατσάλι.
Στα συγκεκριμένα δάπεδα ντουζιέρας υπάρχει δυνατότητα ειδικής κατασκευής στις διαστάσεις που επιθυμείτε.
Για οποιαδήποτε άλλη διάσταση εκτός των τυποποιημένων επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την τιμή και τον χρόνο παράδοσης.


Ντουζιέρες

Η εταιρεία Roberto Tiranti σας παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα από ντουζιέρες διαφορετικών σχημάτων, τετράγωνες, ορθογώνιες και ημικυκλικές, δίνοντας την δυνατότητα στον οποιαδήποτε να έχει στο χώρο του την κατασκευή που επιθυμεί. Οι κατασκευές μας είναι βαρέος τύπου και συνοδεύονται όλες από εγγυήσεις.

Οι ντουζιέρες που διαθέτουμε είναι ακρυλικές, πορσελάνινες, solid surface ή μαρμάρινες. Σας παρουσιάζουμε τις κομψές flat ντουζιέρες λεπτού πάχους.