Καμπίνα γωνιακή NUDA 10

Print
Description

Εάν χρειάζεστε μια καμπίνα στο χώρο σας ανάλαφρη, λειτουργική που σύγχρονος αναδεικνύει τον σχεδιασμό του μπάνιου σας, αλλά παρόλα αυτά ο χώρος είναι μικρός χωρίς μεγάλα περάσματα δεν έχετε παρά να επιλέξετε την σειρά NUDA 10. Καμπίνα ντουζιέρας τετράγωνη, με δυο πόρτες ανοιγόμενες στη γωνία και ένα σταθερό κρύσταλλο αντίστοιχα στην κάθε πλευρά ενωμένο με μεντεσέ βαρέως τύπου, ορειχάλκινο επιχρωμιωμένο. Δικής μας παραγωγής, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, σε συνδυασμό με κρύσταλλο ασφαλείας (tempered) 8mm,( σε διάφανο ,αμμοβολη, αμμοβολή φθορίου και σχέδια αμμοβολής).

Στην συγκεκριμένη καμπίνα ντουζιέρας προσθέτουμε αντηρίδες ορειχάλκινες, επιχρωμιωμένες για την αποφυγή ταλάντευσης του κρυστάλλου. Οι βίδες συναρμολόγησης είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για να μην σκουριάζουν. Τα κρύσταλλα είναι ασφαλείας (tempered), σε περίπτωση που σπάσουν γίνονται ρυζάκι, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση τραυματισμού. Στην συγκεκριμένη καμπίνα παρέχεται εγγύηση 10 χρόνια στα ανοξείδωτα μέρη και 2 χρόνια στα εξαρτήματα (εκτός κρυστάλλων).

Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής σε οποιαδήποτε διάσταση εσείς επιθυμείτε.

Η νέα σειρά NUDA είναι κατασκευασμένη από κρύσταλλα ασφαλείας πάχους 8mm, τα οποία παραμένουν πάντα καθαρά, χάρις στην ειδική επίστρωση nano tecnology που διαθέτουν. Το νερό γλυστρά αφήνοντας πίσω του λείες, καθαρές επιφάνειες, χωρίς ενοχλητικά υπολείμματα αλάτων.