ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Καμπίνες μπάνιου ειδικές κατασκευές

Η εταιρεία Roberto Tiranti προσαρμόζει όλες τις καμπίνες ντουζιέρας στις διαστάσεις που εσείς θέλετε. Δώστε τέλος στα λειτουργικά προβλήματα του μπάνιου σας. Δίνουμε την λύση ακόμα και στους πιο δύσκολους χώρους, που πιστεύατε ότι δεν μπορεί να μπει καμπίνα.
Προσαρμόζουμε τις καμπίνες μπάνιου σε περιπτώσεις δοντιών απ’ όπου περνάνε αποχετεύσεις, σε σοφίτες, σε πάγκους επίπλων που ενώνονται με την ντουζιέρα η την μπανιέρα σας, σε ημικυκλικές μπανιέρες, σε περιπτώσεις που θέλετε να δημιουργήσουμε έναν χώρο μέσα σε έναν άλλον ,ακόμα και σε περιπτώσεις όπου υπάρχει παράθυρο.

Όλες οι καμπίνες μπάνιου είναι κατασκευασμένες από κρύσταλλα ασφαλείας πάχους 8mm, τα οποία παραμένουν πάντα καθαρά, χάρις στην ειδική επίστρωση nano tecnology που διαθέτουν. Το νερό γλιστρά αφήνοντας πίσω του λείες, καθαρές επιφάνειες, χωρίς ενοχλητικά υπολείμματα αλάτων.
Επιπλέον, έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να είναι ακόμα πιο ανθεκτικά στην θραύση, συνδυάζοντας την ασφάλεια και αισθητική.


Kαθρέπτες κρύσταλλα ειδικά σχέδια

Καθρέπτες κρύσταλλα σε ειδικά σχέδια για την Διακόσμηση Μπάνιου!


Έπιπλα μπάνιου ειδικές διαστάσεις

Μοντέρνα Έπιπλα Μπάνιου ειδικών διαστάσεων, μικροέπιπλα, οικονομικά έπιπλα μπάνιου, ντουλάπια, καθρέφτες, διακοσμητικά, ότι χρειάζεται ένα μοντέρνο μπάνιο!