Για την εταιρεία μας Roberto Tiranti

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η εταιρία ROBERTO TIRANTI & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε στην περιοχή της Κυψέλης το 2000 από τον Roberto Tiranti. Η εταιρία αρχικά δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της κατασκευής και της διακόσμησης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Ο χώρος του μπάνιου ήταν πάντα ιδιαίτερα αγαπητός. Έτσι 2 χρόνια μετά την κερδίζει το εμπόριο ξεκινώντας τις εισαγωγές και αντιπροσωπείες μεγάλων ιταλικών οίκων κυρίως στις Καμπίνες Μπάνιου ειδικευόμενη στις ειδικές κατασκευές φτιάχνοντας καμπίνες στα μέτρα του πελάτη.
Ένα χρόνο μετά η εταιρία ανοίγει κατάστημα ειδών υγιεινής στο Περιστέρι κάνοντας χονδρική και λιανική πώληση εμπλουτίζοντας την γκάμα της εκτός από τις Καμπίνες Μπάνιου και με έπιπλα, πορσελάνες, μπανιέρες, υδρομασάζ, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, νεροχύτες κουζίνας και αξεσουαρ μπάνιου, προσθέτοντας νέους ιταλικούς οίκους και εισάγοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα καμπίνες από ανοξείδωτο ατσάλι.

Πιστοποιημένη τεχνογνωσία

Αυτή τη στιγμή η εταιρία ROBERTO TIRANTI & ΣΙΑ ΟΕ έχοντας εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό διακοσμητων – πωλητων έχει ως στόχο της να καλύψει αλλά και να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες της, ανεξαρτήτου οικονομικής δυνατότητας η ιδιόμορφης κατασκευής, που μέχρι τώρα πίστευαν πως δεν μπορούν να δώσουν λύσεις στο πρόβλημα τους η τις απαιτήσεις τους, σχετικά με τον σχεδιασμό, την διακόσμηση, τα αξεσουάρ και τις Καμπίνες Μπάνιου.

Κι όμως εδώ μπορούν.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η προσωπική επαφή με τον πελάτη ακόμα και στον χώρο του χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση. Αφουγκράζοντας τις ανάγκες του η τις επιθυμίες του είμαστε πάντα στη διάθεση του είτε για να προτείνουμε είτε για να συμβουλέψουμε.

Στόχος μας να καλύψουμε αλλά και να ικανοποιήσουμε
ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες,
ανεξαρτήτου οικονομικής δυνατότητας η ιδιόμορφης κατασκευής