ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Έπιπλα μπάνιου Future Design

Αντικείμενα που εκφράζουν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής

Η νέα συλλογή επίπλων μπάνιου που παρουσιάζεται στις σελίδες που ακολουθούν είναι ένα διαμάντι μοντέρνας αισθητικής και αντίληψης. Νέα υλικά αξεπέραστης ποιότητας, εργονομία, υπέροχα χρώματα, σχεδιασμός που μαγνητίζει με την απλότητα και την στιβαρότητά του.

Έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε κατασκευές κατόπιν παραγγελίας ,ή με σχέδιο ή καλώντας μας στον χώρο σας για να το συζητήσουμε .


Έπιπλο μπάνιου Retro Classical

Ένα μπάνιο να το ζεις ... ημέρα και νύχτα

Η σύνθεση που επανέφερε τη ρομαντική ατμόσφαιρα στο χώρο του μπάνιου.
Διαχρονικότητα και πολυτέλεια χαρακτηρίζουν την σειρά EBAN
που διατηρεί το άρωμα μιας παλιάς, καλής εποχής.Έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε κατασκευές κατόπιν παραγγελίας ,ή με σχέδιο ή καλώντας μας στον χώρο σας για να το συζητήσουμε.
Δείτε ακόμη: Έπιπλα μπάνιου Future Design


Πόμολα

Στη ROBERTO TIRANTI θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πόμολα. Τα πόμολα αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι στη συνέχεια του επίπλου του μπάνιου, το οποίο προσδίδει στυλ και αναδεικνύει το έπιπλο του μπάνιου σας. Ανάλογα με την επιλογή σας στο πόμολο δημιουργείτε διαφορετικό στυλ στο ίδιο έπιπλο.

Δώστε στυλ στο μπάνιο σας με λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Ξεκινήστε από τα πόμολα, κάτι που μπορεί να σας ακούγεται μικρό αλλά η αλλαγή θα είναι εμφανής στον χώρο σας. Περιηγηθείτε στα όμορφα πόμολα που σας παρέχουμε τα οποία συνδυάζουν απόλυτα ποιότητα, στυλ και προσιτές τιμές.


Καθρέπτες

Η ROBERTO TIRANTI σας παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία καθρεπτών μπάνιου μοναδικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής και είναι εδώ για να ανανεώσουν την εικόνα του μπάνιου σας. Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα της αγοράς για ποιοτικές αλλά και οικονομικές λύσεις για το μπάνιο, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον καθρέφτη που ταιριάζει στο μπάνιο σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μοντέρνους και κλασσικούς καθρέπτες για να βρείτε ακριβώς αυτό που ζητάτε.
Οι επιλογές ποικίλουν ανάμεσα σε καθρέπτες με ντουλάπι, ανοξείδωτους, μεγεθυντικούς, διαφόρων χρωμάτων και διαστάσεων, πέτρινους, γωνιακούς και απλούς ώστε να αποκτήσετε αυτόν που θα ομορφύνει το μπάνιο σας.